Úvod » Zápasové noviny

Za stavu 0:2 jsme si říkali, že to bude dlouhý večer...

publikováno 09.02.2017

Áčko má za sebou první třetinu (v překladu dva zápasy) fáze play-down. Z Nymburka přivezlo dva body za výhru 3.2, v Praze po prohře 1:3 nebodovalo. Jak viděl zápasy náš nahrávač Honza Stránský, který byl na place v obou zápasech? Zeptali jsme se za vás :-)

V Nymburce to s námi nevypadlo vůbec dobře. Stav 0:2 na sety nevěstil body, tak co se poté stalo, že jste se tak zvedli?
Po prvních dvou vyrovnaných setech soupeř trochu polevil. Naštěstí jim přestal dohrávat bodovky Sobek, kterého jsme první dva sety nechytli. Dobře zahrál Patrik Indra, který se prosazoval i přes to, že se na něj Nymburk hodně připravoval.

Pátá sada skonšila nejtěsnější výhrou 15:13. Jaký byl průběh? 

Před tie-breakem jsme si říkali že se soupeř zvedne. To se taky stalo, ale naštěstí jsme do koncovky přišli s náskokem a zápas stihli ukončit před nějakým dramatem.

Sice jste měli obratovou zkušenost ze zápasu proti Dobřichovuicím, ale řpesto, věřili jste vůbec, že můžete zase vyhrát tři sety v řadě?
Už po druhém setu jsme si říkali, že si zahrajeme tie-break...že to bude ještě dlouhý večer. A splnilo se to.

V Praze protu ČZU už to tak slavné nebylo. Byl soupeř lepší ve všech směrech?
Praha nás tlačila hlavně servisem. První set jsme nebyli vůbec ve hře. V druhém setu to byla vyrovnaná partie. V koncovce jsme ubránili a následně dohráli těžké balóny a set vyhráli. V třetím setu jsme v prostřed setu trosku doplatili na špatné posouzení sudich klíčového míče nad sítí. To nám pak trochu vzalo vítr z plachet. Čtvrtý set byl vyrovnaný az ke chvíli v prostřed setu. Kdy se dostal na servis Marel a dostali jsme šňůru 5 nebo 6 bodů. Pak už bylo o zápase rozhodnuto.

Další zápasy nás čekají proti Tesle Brno. Tak nezapomeňte přijít podpořit kluky v sobotu 18. 2. od 18 hodin ;-)

Martin Švec

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
123456 7
8910111213 14
151617181920 21
222324252627 28
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz