Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Zápasové noviny

Nabitý program žákyň. Na Vysočině se poměřily se sedmičkou soupeřek

publikováno 17.04.2018

Mladší žákyně minulý týden dohrály KP a skončily celkově na 5. místě z 15 týmů. Jedná se o krásné umístění. Koncem sezóny jsme si dělali ambice i na lepší umístění, ale se zvýšenou marodkou se to už nepovedlo vylepšit. Aby děvčata mohla hrát další zápasy a poměřit se s jinými soupeři, rozhodli jsme se přihlásit na MČR kategorie MŽKY. Byli jsme zařazeni do skupiny C, které se tento víkend konalo v Novém Veselí (městys u Žďáru nad Sázavou).

 

V sobotu ráno jsme vyrazili s 9 hráčkami směr Nové Veselí. Do turnaje jsme vstoupili zostra utkáním s družstvem Studio Sport Praha, pozdějším vítězem této skupiny. Sice jsme prohráli, ale podařilo se nám alespoň na Pražačky uhrát nejvíce bodů ze všech soupeřů.

Dále jsme nastoupili proti domácímu družstvu, které nás porazilo dobrou hrou i silnou diváckou podporou, včetně bubnů. Za takového rachotu jsme ještě nikdy nehráli J. Pak jsme se snažili vzdorovat družstvu z Olomouce, ale opět prohra 0:2. Na závěr sobotního programu proti nám nastoupilo dobře známé družstvo Poličky. V tomto zápase se nám nic nedařilo a hlavně se už hodně projevila únava. Večer jsme společně povečeřeli, odjeli na ubytování do Žďáru.

Na neděli nám zbyly ještě 3 zápasy. Začali jsme výborně, porazili jsme družstvo Zlína a oslavili vítězství 2:0.

Následoval zápas s nekompromisním Brnem, které na nás nastoupilo s tím nejsilnějším, a to na lavičce ještě sedělo dalších 9 hráček. Děvčata si zkusila, jak rychlý volejbal někdy je J.

Na závěr jsme sehráli hratelný zápas s družstvem Břeclavi, ale v koncovkách obou setů se nám nevedlo dobře.

Pořadatelé v Novém Veselí zajistili perfektní organizaci turnaje a vše se odehrálo i v přátelské atmosféře. Z turnaje vezeme 7. místo, nové zkušenosti pro hráčky i trenéry a zážitky ze společného volejbalového víkendu.

Petr Potštejnský

Výsledky turnaje najdete ZDE.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    12 3
456789 10
111213141516 17
1819202122 2324
252627282930 31
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery